Uudistunut ALPHA X™ -valmennus starttasi joulukuussa 2019. Uutta valmennuksessa on se, että jokaisessa 6 viikon valmennusjaksossa priorisoidaan tietty lihasryhmä. Kaikki tärkeimmät lihasryhmät tullaan siis käymään läpi vuoden aikana! Uudistunut Alpha X™ on saanut huikeaa asiakaspalautetta, lue vaikka itse!

Vanhat Alphalaiset kertovat

"Alkuun olin hieman skeptinen kun konsepti muuttui "vanhaan Alphaan" verrattuna mutta ei voi olla kun tyytyväinen että lähdin mukaan ja varmasti jatkan vielä seuraavaankin. Vaikka olkapäät on ollut prioriteetti niin koko kroppaa on rääkätty riittävästä. Hyvät ja perusteelliset ohjeet niin ruokailuun kun treeneihinkin 5/5."

"Olen ollut alphassa alusta asti. Tämä priorisointi on ollut jotain uutta ja mielestäni sellaista reenausta että on ollut huikeeta. Kunnon äijämeininkiä eikä mitään fitneshöpötystä."

"Nyt pariin alphaan osallistuneena voin sanoa, että nykyinen konsepti on mielestäni omaa luokkaansa, priorisoinnilla saa hyvää potkua treeneihin eikä muukaan kroppa jää huomiotta. Kokonaisvaltainen, hyvin suunniteltu nousujohteinen kokonaisuus hemmetin hyvillä koutseilla on ihan helmeä. Kiitokset valkuille, ehdottamasti jatkoon. 💪"

Mainiot valmentajat ja selkeät ohjeet

"Minulle ajatus treenaamisesta oli pitkään vastenmielinen, mutta lopulta kaverin painostuksesta innostuin kokeilemaan Alphaa. Nyt tulee kuin luonnostaan treenattua neljä kertaa viikossa, tuloksia syntyy ja sekä henkinen että fyysinen kunto on kohentunut. Valmentajat ovat mainioita ja auttavat jopa nyanssien kohdalleen saattamisessa. 5/5 ja suosittelisin!"

"Ensimmäinen kerta kun mihinkään tämmöiseen osallistun mutta olen todella tyytyväinen joka viikko kroppa huutaa apua eli perille menee hyvät ja selkeät ohjeet niin ruokailun kuin treeninkin osalta voin suositella kyllä kaikille ja hintakaan ei kyllä pitäisi olla este kenellekkään eli kaikki rohkeasti mukaan." 

"Joo kyllä mää oon kans oikein tyytyväinen! sekä treeneihin että ruokavalioon! ja erityisesti siihen että tarvittaessa löytyy myös henkilökohtaista neuvoakin :)"

"Ei voi kyllä ku kehua! Treenit ollu mahtavan monipuolisia ja koko kropasta otettu kyllä mehut, etenkin olkapäistä. Ruokavalion ansiosta kroppa on kuitenki myös palautunut treenistä omalla kohdalla paremmin kuin ikinä! Samoin muutos hartiaseudulla näin lyhyessä ajassa on ainaki omaan silmään todella iso! Ei muutaku Karsa ja Matias kiitti jätkille!"

"Elämäni ensimmäinen kerta kun olen mitenkään salilla oikeasti jumppaamassa. Aina on ollut kynnys kovin korkea lähteä, päässä pyörinyt ajatuksia mm... ”katsookohan noi paljon mä nostan, teenkö mä nyt oikein jne”... nyt tämän ohjelman myötä kuitenkin tuli otettua itseään niskasta kiinni ja lähdettyä rohkeasti kokeilemaan, ja hitto soikoon miten olen ollut väärässä. Tämä on ollut erittäin positiivinen kokemus itselle, ohjeet on ollu hiton hyvät ja selkeät. Voisi sanoa, että vähän pääsi kärpänen iskemään, eikä ehkä niinkään vähän. Työpaikalla meillä on useita saleja pitkin suomea ja ovat vielä ihan hyviä, joten on helppo käydä ennen töitä, töiden jälkeen ja jopa tauoilla jumppaamassa. Mieliala on kyllä tän myötä noussu paljon ja yleinen fiilis myös."

Jos salitreenaaminen ja kehittyminen kiinnostaa, ALPHA X™ on sinua varten! Valmennus sopii myös aloitteleville salitreenaajille sillä valmentajat auttavat sinut alkuun - tule siis rohkeasti mukaan! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?