Nettivalmennukset

Run

 

Superdieetti

49€ - KESTO 6 VIIKKOA

Ohjelma on suunnattu kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille. Tämän 6 viikon tehojakson aikana niin vartalosi, kuntosi kuin mielialasikin kohentuu merkittävästi. Päävalikon Superdieetti-otsikon alta pääset näkemään ruokavaliosi, jota noudatat mahdollisimman tarkasti seuraavat kuusi viikkoa. Ohjelma on selkeä ja sitä on helppo noudattaa.

Naisille ja miehille on suunniteltu omat ohjelmat. Lisäksi valitset oman ohjelmasi sen mukaan, miten paljon sinulla on ylipainoa. Ohjelmia on kolme erilaista: alle 10 kiloa, 10-20 kiloa ja yli 20 kiloa pudotettavaa. Näet kaikkien painoryhmien ohjelmat päävalikossa olevan Superdieetti-otsikon alta valmennuksen alkaesssa. Ruokavalio muuttuu viikoittain. Myös aktiivisesti liikkuvien kulutus huomioidaan, eli jokainen löytää vaihtoehdoistaan itselleen sopivan ohjelman. Niille, joilla on merkittävää ylipainoa on nyt tarjolla oma Super Size Superdieetti. Siihen ilmoittaudutaan erikseen, sillä kyseessä on erillinen valmennus. Lisää infoa: www.fitfarm.fi/supersizevalmennus

Ruokaohje on selkeä. Ruokavalio sisältää paljon proteiinia, ja tarvittavat ruoka-aineet löytyvät perusruokakaupoista. Mikäli sinulla on allergioita tai noudatat erikoisruokavaliota, saat foorumilla vinkkejä siitä, miten tuotteita voi korvata. 

Lisäksi Superdieetissä on mukana täydellinen ohjeistus harjoitteluun. Treenaamme täysin uudella tavalla! Olemme laatineet kolme erilaista ohjelmaa, jotka tukevat erityisesti rasvanpolttoa sekä kiinteytymistä. Ohjelmat ovat eri tasoisia. Yhden ohjelmista voi suorittaa kokonaan kotona, ja kaksi muuta ohjelmaa suoritetaan kuntosalilla. Valitset siis itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Naisten ongelma-alueet (peppu, reidet ja vatsa) on otettu ohjelmissa erityisesti huomioon. Ohjelmat sopivat vasta-alkajista aina kokeneille treenaajillekin. Haasteet eivät tule loppumaan kesken! Yksi treeniohjelmista sopii erinomaisesti myös miehille. 

Käytössäsi on treenivideot, joissa tutustutaan harjoitteluohjelmiin. Näin aloittelijakin oppii suorittamaan lihaskuntoliikkeet oikein. Superdieetin aikana tehdään lisäksi rasvaa polttavaa aerobista harjoittelua, joka toteutetaan esimerkiksi reippaasti kävellen. Tämä on paras tapa polttaa rasvaa!

Superdieettin kuuluu myös psykologin henkinen valmennus. Psykologi kirjoittaa viikottain keskustelufoorumille tekstin, jossa nostetaan esiin painonhallinnan kannalta keskeisiä psykologisia tekijöitä, herätellään yksilöllistä pohdintaa ja annetaan tehtäviä, joita jokainen voi tehdä oman motivaationsa mukaan. Psykologisen valmennuksen tarkoituksena on tuoda jokaisen tietoisuuteen sellaisia keskeisiä psykologisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa painonpudotuksen ja sen jälkeisen painonhallinnan onnistumiseen.

Voit keskustella halutessasi foorumilla nimimerkin varassa. Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä FitFarmin valmennusteamille. Suomen parhaan valmennusteamin tieto-taito on käytössäsi ja saat vastaukset kysymyksiisi usein jo saman päivän aikana. Valmentajien ja ryhmän tuella ja motivoinnilla tulet onnistumaan haasteessasi!

FitFarm Fysiolla on myös oma vastauspalvelu foorumilla. Voit esittää fysioterapeuteille kysymyksiä, jos joku harjoitusliike tuottaa kipua tai ei jostain syystä onnistu. Näin myös mahdolliset vammat voidaan ottaa huomioon eivätkä ne ole este valmennukseen osalllistumiselle.  Lisäksi joukko itse menestyksekkäästi laihtuneita ihmisiä toimii foorumilla tsemppareina kannustamassa muita.

Kuuden viikon valmennuksen hinta on kokonaisuudessaan vain 49 €. Voidaan maksaa myös osamaksulla Klarna-tilin kautta!

Superdieetin läpikäyneillä on mahdollisuus jatkaa halutessaan kuusi viikkoa kestävään Superdieetti Extraan, jonka hinta on 39 €. Tähän valmennukseen voivat liittyä siis vain Superdieettiläiset. 

Seuraava Superdieetti alkaa 29.6. ja ilmoittautua voit täältä, kun olet kirjautuneena sisälle. Kirjautumisohjeet löydät täältä.

Lisätietoa nettivalmennuksista ja niiden toiminnasta löydät täältä.