SUPERDIEETTI

Suosituin ja helpoin tapa aloittaa laihdutus

Superdieetti on kuuden viikon nettivalmennus, jonka avulla jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat pudottaneet painoaan, kiinteytyneet ja kohottaneet kuntoaan. Saat käyttöösi selkeät ja monipuoliset ruokavaliot sekä runsaasti reseptivinkkejä terveelliseen ruokailuun. Naisille ja miehille on omat ruokavaliot ja valittavanasi on myös lihaton ja maidoton versio. Lisäksi valitset oman ohjelmasi sen mukaan, minkä verran sinulla on ylipainoa. Ruokavaliot ovat selkeitä ja löydät kaikki niiden noudattamiseen tarvittavat ruoka-aineet tavallisista ruokakaupoista.

Saat käyttöösi treeniohjelmat sekä salille, kotiin että kahvakuulatreeniin. Kaikki liikkeet on esitetty tekniikkavideoilla niin, että opit suorittamaan ne oikein ja saat täydet tehot irti treeneistäsi. Superdieetillä lihaskuntoharjoituksia tehdään kuntosalilla, kotona tai ulkona neljästi viikossa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu viikoittain neljä aerobista harjoitusta, jotka on hyvä tehdä esim. kävellen.

Saat käyttöösi myös keskustelufoorumin, jossa voit keskustella muiden valmennuksessa olevien kanssa. Ja jos joku asia askarruttaa, foorumilla on myös FitFarm Teamin kysymys- ja vastauspalsta, josta saat nopeasti vastauksen kysymyksiisi.

Jutan viikoittaiset tsemppiviestit videotervehdyksinä pitävät huolen siitä, että motivaatio pysyy yllä heikkoinakin hetkinä.

Valmennukseen kuuluu myös motivoivaa treeniä ja keskustelua sisältävä yhteistapaaminen. Tapaaminen järjestetään Tampereella ja siihen osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

Superdieetti alkoi 7.9. Mukaan ehtii vielä 2 vko alkamispäivän jälkeen. Seuraava alkaa 26.10.

Usein kysyttyä

Kenelle Superdieetti sopii?
Superdieetti sopii kaikille painonpudotukseen. Mukana on omat ryhmät alle 10 kg pudottaville, 10-20 kg pudottaville sekä yli 20 kg pudottaville.  Miehille ja naisille on omat ruokavalionsa.

Montako kertaa viikossa Superdieetillä treenataan?
Superdieetillä tehdään lihaskuntoharjoittelua neljästi viikossa. Lisäksi tehdään neljä aerobista, tähän sopii hyvin esimerkiksi kävely.

Voinko tehdä treenit kotona?
Superdieetin treenit voit tehdä kuntosalilla, kotona, ulkona tai kahvakuulaillen.

 Onko Superdieetti mahdollista toteuttaa maidottomana / lihattomana / gluteenittomana?
Superdieetissä on mukana perusruokavalion lisäksi kokonaan lihaton ruokavalio sekä kokonaan maidoton ruokavalio. Kaikki on myös helppo toteuttaa gluteenittomana.

Käytetäänkö Superdieetillä lisäravinteita?
Superdieetin ruokavalion tukena käytetään jonkin verran lisäravinteita, mutta ne ovat vapaaehtoisia.

Voinko osallistua jos imetän?
Superdieetille voit osallistua imettävänäkin, mutta tällöin suosittelemme noudattamaan ensimmäisen ryhmän ensimmäisen viikon ruokavaliota imetyksen jatkumisen turvaamiseksi.

Onnistujia

”Olen jäänyt koukkuun tähän uuteen ihanaan elämäntapaan.”

”Kiitos valtavasti FitFarm, ilman teitä murehtisin yhä terveysasioitani sohvannurkassa karkkia syöden ja huonosti voiden.”

Tilaa valmennus

Valmennus:
Aloituspäivä: