FitFarm – Unelmista totta

FitFarm on saanut alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. Varsin pian joukkoon liittyivät valmentaja Satu Kalmi ja personal trainer Tero Kivinen. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee useita maan parhaita valmentajia ja personal trainereita. Valmennustiimi on kasvanut kovaa vauhtia ja kasvu jatkuu edelleen.

Suomen paras valmennusteam koostuu hyvin erilaisista persoonista. Jokainen valmentaja ja personal trainer on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä. Jotta valmennettaville voidaan taata huipputulokset on tärkeää, että valmentaja itse tietää, miten harjoitellaan ja dieetataan kovaa ja kurinalaisesti.

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Sohvaperunasta saadaan valmennusjakson aikana tehtyä aktiiviliikkuja.

Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan. Harjoittelun lisäksi teamin jäsenet pitävät huolta myös valmennettavien henkisestä puolesta, ja matka kohti täydellistä kehoa kuljetaan yhdessä niin myötä- kuin vastamäessäkin.

Teamin jäseniä voi tavata mm. Tampereella, Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Valmennettavat asuvat ympäri Suomea, joten matka ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! FitFarm-team on vertaansa vailla ja valmennukseen valitut ihmiset pääsevät ainutlaatuiseen huippuvalmennukseen, jossa tulokset ovat taattuja!

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta ja Superdieetit TV-sarja on ollut menestys ja kannustanut aina vain uusia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Jutalla on takana on omaa kuntosaliharjoittelua parikymmentä vuotta. Hänen mukaansa kuntosali on paikka, jossa muovataan unelmien vartalo, oli tavoitteena pieni ja kiinteä vartalo tai suuret lihakset.

Jutta on vuoden 2011 body fitnessin Suomen mestari.

Valmennettavat tapaavat Juttaa personal trainer valmennettavien päivillä Tampereella. Jutta luennoi myös yrityksissä ja tapahtumissa. Muuten hänen työaikansa kuluu FitFarmin hallinnollisissa tehtävissä ja kehittämisessä.

Jutta kannustaa kaikenikäisiä ja kokoisia miehiä ja naisia tarttumaan haasteeseen. Tavoitteena täydellinen vartalo!

Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta.

Teamin päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja.

Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Valmentajana Bull on vaativa, mutta hänen ohjeillaan pääsee varmasti haluttuihin tuloksiin.

Päävalmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettavalle ilmenee.

Bull myös kumoaa väitteet, etteikö kehonrakentaja voisi olla vahva, sillä hän on hallitseva Euroopanmestari penkkipunnerruksessa tuloksella 320 kg.

Bullin toimisto on Tampereella.

bull@fitfarm.fi

Satu on treenannut kilpailuihin tähdäten vuodesta 2005 lähtien. Kisakokemusta löytyy kahdesta eri lajista; Body fitneksestä sekä voimanostosta. Satu on vuoden 2010 Euroopanmestari niin penkkipunnerruksessa kuin voimannostossakin.

Sadulle on kehittynyt erittäin vahva kokemus treenaamisesta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Vastaukset ravintoon ja lisäravinteisiin liittyviin kysymyksiin tulevat kuin apteekin hyllyltä. Lisäksi lihashuolto on tuttua, koska hän on koulutukseltaan hieroja.

Satu pitää päämajaansa Helsingissä.

satu@fitfarm.fi

FitFarm tarjoaa valmennus- ja personal trainer -palveluita usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen!
Tustu eri paikkakuntien valmentajiin sekä personal trainereihin täältä!

Tampere

Helsinki

Turku

Lahti

Oulu

Kuopio

Jyväskylä

Rovaniemi

Pohjanmaa

Itä-Suomi

Tutustu myös muuhun FitFarmin henkilökuntaan täältä

Muu henkilökunta