FitFarm – Unelmista totta

FitFarm on saanut alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. Varsin pian joukkoon liittyivät valmentaja Satu Kalmi ja personal trainer Tero Kivinen. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee useita maan parhaita valmentajia ja personal trainereita. Valmennustiimi on kasvanut kovaa vauhtia ja kasvu jatkuu edelleen.

Suomen paras valmennusteam koostuu hyvin erilaisista persoonista. Jokainen valmentaja ja personal trainer on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä. Jotta valmennettaville voidaan taata huipputulokset on tärkeää, että valmentaja itse tietää, miten harjoitellaan ja dieetataan kovaa ja kurinalaisesti.

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Sohvaperunasta saadaan valmennusjakson aikana tehtyä aktiiviliikkuja.

Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan. Harjoittelun lisäksi teamin jäsenet pitävät huolta myös valmennettavien henkisestä puolesta, ja matka kohti täydellistä kehoa kuljetaan yhdessä niin myötä- kuin vastamäessäkin.

Teamin jäseniä voi tavata mm. Tampereella, Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa. Valmennettavat asuvat ympäri Suomea, joten matka ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! FitFarm-team on vertaansa vailla ja valmennukseen valitut ihmiset pääsevät ainutlaatuiseen huippuvalmennukseen, jossa tulokset ovat taattuja!

Henkilokunta_Tony_Vierikko

Tony Vierikko

Vuonna 2008 Tony kisasi ensimmäisen kerran nuorten Classic…
Henkilokunta_Utti_Hietala

Utti Hietala

Utti on treenannut salilla jo yli 17 vuotta, ja Classic Bodybuilding…