Team FitFarm

Team FitFarm on saanut alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Gustafsberg ja Jari Mentula päättivät aloittaa yhteisvalmennukset. Varsin pian joukkoon liittyivät valmentaja Satu Kalmi ja personal trainer Tero Kivinen. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee useita maan parhaita valmentajia ja personal trainereita. Tiimi on kasvanut kovaa vauhtia ja kasvu jatkuu edelleen.

Suomen paras valmennusteam koostuu hyvin erilaisista persoonista. Jokainen valmentaja ja personal trainer on tarkkaan valittu ja koulutettu tehtäväänsä. Jotta valmennettaville voidaan taata huipputulokset on tärkeää, että valmentaja itse tietää, miten harjoitellaan ja dieetataan kovaa ja kurinalaisesti. 

Aloittelijoiden ei tarvitse pelätä valmennukseen tulemista, sillä tiimi on tottunut tekemään töitä myös vasta-alkajien ja merkittävästi ylipainoisten kanssa. Myöskään iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Sohvaperunasta saadaan valmennusjakson aikana tehtyä aktiiviliikkuja.

Kovaa treeniä ja teräskuntoa hakeville konkareille taas suunnitellaan sellaiset ohjelmat, että tulokset puhukoon puolestaan. Harjoittelun lisäksi teamin jäsenet pitävät huolta myös valmennettavien henkisestä puolesta, ja matka kohti täydellistä kehoa kuljetaan yhdessä niin myötä- kuin vastamäessäkin.

Teamin jäseniä voi tavata mm. Tampereella, Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa. Valmennettavat asuvat ympäri Suomea, joten matka ei ole este valmennuksen aloittamiselle kunhan asenne on kunnossa! FitFarm-team on vertaansa vailla ja valmennukseen valitut ihmiset pääsevät ainutlaatuiseen huippuvalmennukseen, jossa tulokset ovat taattuja!

 

Jutta Gustafsberg - fitnessvalmentaja

Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta. Jutta ja Superdieetit TV-sarja on ollut menestys ja kannustanut aina vain uusia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja.

Jutalla on takana on omaa kuntosaliharjoittelua parikymmentä vuotta. Hänen mukaansa kuntosali on paikka, jossa muovataan unelmien vartalo, oli tavoitteena pieni ja kiinteä vartalo tai suuret lihakset. 

Jutta on vuoden 2011 body fitnessin Suomen mestari. 

Valmennettavat tapaavat Juttaa personal trainer valmennettavien päivillä Tampereella. Jutta luennoi myös yrityksissä ja tapahtumissa. Muuten hänen työaikansa kuluu FitFarmin hallinnollisissa tehtävissä ja kehittämisessä.

Jutta kannustaa kaikenikäisiä ja kokoisia miehiä ja naisia tarttumaan haasteeseen. Tavoitteena täydellinen vartalo!

(Luento- ja yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta)

 

 Jari “Bull” Mentula - päävalmentaja

Jari Bull Mentula

Teamin päävalmentaja ammattikehonrakentaja Bull on Suomen kokenein fitness- ja kehonrakennusvalmentaja.  

Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistaton.

Valmentajana Bull on vaativa, mutta hänen ohjeillaan pääsee varmasti haluttuihin tuloksiin.

Päävalmentajan tehtävä on myös ratkaista ongelmat, joita mahdollisesti valmennusjakson aikana valmennettavalle ilmenee.

Bull myös kumoaa väitteet, etteikö kehonrakentaja voisi olla vahva, sillä hän on hallitseva Euroopanmestari penkkipunnerruksessa tuloksella 320 kg.

Bullin toimisto on Tampereella.


bull@fitfarm.fi

 

Satu Kalmi - PT-vastaava/ valmentaja

Satu on treenannut kilpailuihin tähdäten vuodesta 

2005 lähtien. Kisakokemusta löytyy kahdesta eri lajista; Body fitneksestä sekä voimanostosta. Satu on vuoden 2010 Euroopanmestari niin penkkipunnerruksessa kuin voimannostossakin. 

Sadulle on kehittynyt erittäin vahva kokemus treenaamisesta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Vastaukset ravintoon ja lisäravinteisiin liittyviin kysymyksiin tulevat kuin apteekin hyllyltä. Lisäksi lihashuolto on tuttua, koska hän on koulutukseltaan hieroja.

Satu vastaa koko Suomen personal training -konseptista ja valmentaa Helsingissä.

satu@fitfarm.fi

 

Samuli Koutajoki - kisavalmentaja

Samulilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kuntosaliharjoittelun taholta. Ensimmäiset kisansa hän kilpaili kehonrakennuksessa vuonna -92 ja vuonna 2010 hän nousi kilpailulavalle myös kansainvälisessä kilpailussa. Samuli toimii Lahdessa kuntosaliyrittäjänä ja tapaa päivittäin eritasoisia kuntoilijoita.

Samulissa on havaittavissa jo kaukaa rakkaus lajiin. Hän sitoutuu  työhönsä ja jakaa auliisti vuosien varrella kartuttamaansa oppia muillekin mieluusti. Samulin tehtävänä on virittää ihmisten vartalot huippu kisakuntoon.

Samulin mielestä liikaa tietoa / taitoa ei omata ja sen vuoksi uutta osaamista niin ravinnon kuin treeninkin suhteen haetaan ulkomailta asti. 

Samuli on yksi Fitfarmin kisavalmentajista ja hänen toimipisteensä sijaitsee Lahdessa Kuntokeskus K&M:n tiloissa.

Samuli valmentaa Lahdessa.

samuli@fitfarm.fi

 

Harri Forsberg - kisavalmentaja 

Harri Forsberg FitFarm

Harri on nelikymppinen nuori hämäläistynyt savolaismies. Salilla hän on käynyt yli kaksikymmentä vuotta ja sitä ennen urheillut monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelulla on ollut suuri merkitys kuntouttaessa selkää kahden välilevyleikkauksen jälkeen. Puhtaat suoritustekniikat ja oikeat liikeradat ovat tärkeä osa harjoittelua, ja sitä Harri haluaa korostaa myös valmennettaville.

Harri on vuoden 2013 Suomenmestari -90 kg:n sarjassa.

Luonteeltaan Harri on positiivinen, avoin ja rauhallinen. Treenauttajana hän on kärsivällinen, kannustava, mutta vaativa. 

Harri valmentaa ja ohjaa Tampereella.

harri@fitfarm.fi

 

Mikko Korpeinen - valmentaja / personal trainer

Mikko Korpeinen

Oman personal trainer työnsä ohella Mikko kouluttaa uusia personal trainereita ja kuntosaliohjaajia. Hänen tietämyksensä alasta onkin erinomainen.

Mikko on erinomainen ravinto- ja treeniohjelmien suunnittelija. Hän seuraa valmennettavan rinnalla alkutaipaleesta aina tavoitepään saakka.

Mikko on kilpaillut vuodesta 1997 voimannostossa, nyrkkeilyssä, klassisessa kehonrakennuksessa sekä kehonrakennuksessa. Tieto taitoa on kertynyt useista eri lajeista ja niihin liittyvistä harjoitustavoista. 

Mikko lupaa, että treenattavat tulevat saamaan armotonta kyytiä matkalla kohti omaa tavoitetta.

Treenit siis viedään hänen johdollaan alusta loppuun 110 %:sti.

Mikko valmentaa ja ohjaa Tampereella.

mikko@fitfarm.fi

 

Kille Kujala - valmentaja / personal trainer

Kille Kujala FitFarm

Kille on 30v. pohjoisen poika Utsjoelta ja asuu nykyään Tampereella.
Kille on treenannut salilla vuodesta 2005 ja kilpailee kehonrakennuksessa raskaassa sarjassa.

Sijoitukset toistaiseksi:

Sm 2 +90kg (2014),
Sm 2 +90kg (2013), JBF 1 +90kg (2013), Sm 6 -90kg (2012) JBF 4 +90kg (2012), Sm 11 -90kg (2010) Sm noviisit 4 -90kg (2010)

Alkuun Kille keräsi kaikki tiedot treenaamisesta kirjoista ja netistä. Vuosi 2012 oli käänteentekevä, alkuvuodesta Kille tuli Bullin valmennukseen ja syksyllä Fitfarmin
PT-kurssille, jonka jälkeen hän aloitti työt Fitfarmissa.

Treeneissä hän painottaa hyviä tekniikoita mutta riittävän raskaita painoja. On tärkeää että asiakas luottaa ohjaajaan. Jokainen treeni tehdään kuitenkin asiakkaan kunnon mukaan, eli myös aloittelevat treenaajat voivat rohkeasti ottaa yhteyttä.

Kille ohjaa Tampereella.

kille@fitfarm.fi

 

Anna Välimäki - valmentaja / personal trainer

Annalla on kokemusta painonpudotuksesta ja totaalisesta elämäntapamuutoksesta, mutta myös kovaa treenaamisesta ja body fitness lavalle kipuamisesta. Annan seuraava kisatähtäin on syksyllä 2014.

Anna on käynyt Fitfarmin PT-koulutuksen ja Spartanin kahvakuulaohjaajakoulutuksen. Tiedonjanoa löytyy ja hän hakeekin lisää oppia, ideoita ja motivaatiota erilaisista koulutuksista ja treenileireiltä. 

Ohjaajana Anna on tarpeen vaatiessa tiukka, mutta myös reilu. Treeneissä hän painottaa puhtaita tekniikoita ja hyvää lihastuntumaa. Salilla on kuitenkin aina positiivinen meininki; töitä tehdään tosissaan mutta ei kulmat kurtussa.

Salitreenin lisäksi toiminnallinen harjoittelu on Annalla lähellä sydäntä ja hän ohjaakin myös toiminnallisia ulkotreenejä pienryhmille läpi vuoden. 

Anna ohjaa Tampereella

anna@fitfarm.fi

 

Jouni Puhakka - valmentaja / personal trainer

Jouni on koulutukseltaan fysioterapeutti ja personal trainer.  Kehonmuokkauksen lisäksi hän on perehtynyt toiminnalliseen harjoitteluun ja on pienestä pitäen harrastanut monipuolisesti liikuntaa, aina telinevoimistelusta kamppailulajeihin ja kuntosaliharjoitteluun.

Ohjauksissa Jouni kiinnittää erityistä huomiota puhtaisiin tekniikoihin ja turvalliseen harjoitteluun, jotta vammoilta vältytään. Tätä ei kuitenkaan tehdä treenitehojen kustannuksella, vaan tiukalla keskittymisellä pyritään edesauttamaan pitkäkestoista, johdonmukaista ja ennenkaikkea tavoitteellista harjoittelua.

Jouni omaa myös pitkän ohjaajakokemuksen ryhmäliikuntatunneilta, ja osaakin siksi luontevasti ohjata kaiken ikäisiä, kokoisia ja kuntoisia ihmisiä kohti tavoitteitaan.

Jouni valmentaa ja ohjaa Helsingissä.

jouni@fitfarm.fi

 

Pasi Luoma - valmentaja / personal trainer

Pasilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus salielämästä. Tuusulalaisella salilla raudan makuun päässyt Pasi on treenannut kovaa alusta saakka. Pasi on kiinnostunut ravintoasioista ja fysiologiasta ja on opiskellut personal traineriksi FitFarmin kurssilla.

Treenarina Pasi on vaativa, helpolla tämä mies ei ohjattaviaan päästä. Motivoinnissa miestä avittaa pilke silmäkulmassa sekä positiivinen maailmankatsomus.  Kotisalilla Helsingissä Karhuksikin kutsuttu mies tunnetaan  yli puolimetrisestä kädestä, jolla on voitettu suurin hauis-kisa!

Pasi ohjaa Helsingissä.

pasi@fitfarm.fi 

 

Mikko Silvennoinen - valmentaja / personal trainer

Mikko Leppänen

Mikko on urheillut lähes koko ikänsä. Laji kuin laji, niin aina on eteen tullut kilpaileminen. Kuntosaliharjoittelu alkoi 2001 omin voimin ja jatkui vaihtelevasti kunnes viimein Mikko aloitti yhteistyön Bullin kanssa. Matkalla ylipainoisesta kuntosaliharjoittelijasta muokattiin SM -tason kilpakehonrakentaja.

Vuonna 2009 noviisien SM-kisoissa Mikko oli toinen -80 kg sarjassa jääden avoimessa sarjassa finaalien ulkopuolelle. Kaksi vuotta myöhemmin Mikko kilpaili kaikissa mahdollisissa kisoissa ottaen hyvien sijoitusten päätteeksi lopulta -80 kg SM-kultaa. Mikko uskookin vahvasti, että kova tinkimätön työ palkitaan.

Samalla asenteella Mikko lupaa auttaa valmennettavia kohti omia tavoitteitaan. Mikko on helposti lähestyttävä ja elämän asenteeltaan positiivinen. Hänen luokseen voit tulla sellaisena kuin olet, ja lähteä askeleen lähempänä sellaista kuin haluat olla.

Mikko on vuoden 2014 kehonrakennuksen alle 80 kg sarjan Suomen mestari.

Mikko ohjaa Helsingissä.

mikkol@fitfarm.fi

 

Anne Vaiste – Valmentaja / Personal Trainer 

Annen Fitfarm- taival on alkanut ihan ensimmäisestä GFG:stä, johon hän osallistui menestyksekkäästi. Puhdas ruokavalio ja kova treeni vei mennessään ja Anne aloitti Fitfarmilla PT- asiakkaana, ensimmäisten joukossa. Kiloja on karissut mukavasti ja treeni maistunut niin hyvin, että Anne kouluttautui itsekin Personal Traineriksi. Sairaanhoitajan ammatti sai jäädä joskin siitä koulutuksesta sekä työkokemuksesta on valtavasti hyötyä myös valmentajana. Kisakokemusta Annella ei ole, mutta sitäkin vankempi kokemus ja näkemys painonpudotuksesta sekä treenauksen alkutaipaleesta. Annen kanssa pääset myös kahvakuulailemaan ja sopimuksen mukaan onnistuvat myös toiminnalliset ulkotreenit

Valmentajana Anne on positiivinen, kannustava ja samalla vaativa sillä selittelyt eivät mene läpi! Hän sanoo nimittäin aikanaan kokeilleensa ne kaikki jo itse!!!

Anne ohjaa Turun suunnalla, mutta "keikkailee" myös Helsingissä ja Tampereella.

anne@fitfarm.fi

 

Tiina Sarlin – valmentaja / personal trainer

Tiina on oululainen personal trainer, jolla on yli 20 vuoden kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta. Tiina on kilpaillut menestyksekkäästi vuosina 1993 – 2012 penkkipunnerruksessa ja bodyfitneksessä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Hänellä on muun muassa kolme Suomen mestaruutta penkkipunnerruksesta, Suomen mestaruus bodyfitneksestä sekä maailmanmestaruuskisoista sija 4.

Tiina on peruskoulutukseltaan laillistettu psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti. Hänellä on valmennuskokemusta asiakkaista, jotka ovat kohentaneet hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti kuntosaliharjoittelun ja oikeanlaisen ravitsemuksen avulla sekä kisalavoille ja –kehille suuntaavista kilpaurheilijoista.

Tiina on rautaa rakastava määrätietoinen ja periksiantamaton nainen, joka saa niin asiakkaat kuin itsensä antamaan kuntosaliharjoittelulle kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin.

Tiina ohjaa Oulun seudulla

tiina@fitfarm.fi

  

Tero Kivinen - personal trainer 

Tero on personal trainer, josta huokuu intohimo saliharjoittelua kohtaan. Tero toimii uusien personal trainerien perehdyttäjänä ja saliohjaajien vastaavana. Hän on kilpakehonrakentaja, joka haluaa jakaa kaiken tiedon ja antaa tuen valmennettaville. Tero sijoittui toiseksi vuonna 2012  -90 kg:n sarjassa.

Turhaa ei Tero ole varmasti saanut titteliä Suomen Paras personal trainer.

Teron vahvimpia puolia on jatkuva tiedonhankinta alalta. Hän on lyhyessä ajassa ehtinyt saamaan itselleen kattavan tiedon kuntosaliharjoittelusta ja ravinnosta. Tärkein oppikoulu treenaamisen suhteen on ollut harjoittelu Bullin treenikaverina.

Teron positiivinen ja kannustava asenne takaa valmennettaville huipputehokkaat treenit kuntosalilla.

Tero ohjaa Tampereella.

tero@fitfarm.fi

 

Jukka Räsänen - fysioterapeutti / personal trainer

Jukan ensikosketus levytankoon tapahtui -90 luvulla, ja se ote on säilynyt raudankovana tähänkin päivään saakka. Kisadietti ja CBB-kilpailut ovat vahvistaneet Jukan rakkautta kuntosaliharjoitteluun.

Matkan varrelle on mahtunut fysioterapeutin ja koulutetun urheiluhierojan koulutukset.

Suunnaton määrä itsenäistä tiedonhankintaa ja lukematon määrä voima- ja kehonrakennusharjoittelua on tehnyt Jukasta alansa huippuasiantuntijan. 

Personal trainerin ja fysioterapeutin (Fitfarm Fysio) töiden ohella Jukka kouluttaa lisäksi uusia personal trainereita FitFarmin PT-koulutuksessa.

Jukan harjoittelufilosofiaan kuuluu ehdoton periksiantamattomuus harjoittelun suhteen. Kärsivällisen luonteen sekä periksiantamattomuuden yhdistelmä takaa valmennettaville kovaa ja varmasti tuloksellista harjoittelua!

Jukka ohjaa Tampereella.

jukka@fitfarm.fi 

 

Vertti Harjuniemi - personal trainer

Vertti Harjuniemi

Vertti on pohjoisesta etelään muuttanut personal trainer ja palomies joka kilpailee Men´s Physiquessa. Fitness Classic 2014 kilpailuista tuli kakkossija jotka olivat hänen ensimmäiset kilpailut. Kokemusta löytyy myös voimailusta jossa ykkössijat 2013 Strongest Man In The Firehouse sekä palomiesten voimanosto SM. Hän on treenannut kuntosalilla määrätietoisesti yli 10 vuotta ja käytännössä kokeillut itsellään kaiken sen mitä tänä päivänä asiakkailleen opettaa. Lisäksi SM-mitaleita löytyy matkan varrelta painista, uinnista sekä taistelulajeista.

Olipa tavoitteesi sitten kilpailulavat, rantakunto kesäksi tai pysyvä elämäntapamuutos, Vertti auttaa löytämään juuri sinulle sopivat työkalut. Oikotietä omiin unelmiin ei ole, mutta oikeilla valinnoilla sekä pitkäjänteisellä perusasioiden tekemisellä pääset tavoitteisiin varmasti ja pysyvästi. Matka on päämäärä josta pitää ottaa kaikki irti. Se on mielen ja kehon intensiteetin jatkuvaa kehittämistä sekä toisto kerrallaan itsensä ylittämistä.

Vertti on vuoden 2014 SM-hopeamitalisti Men's Physique +178 cm -sarjassa.

Vertti ohjaa Tampereella

vertti@fitfarm.fi

 

Oskari Aaltonen - personal trainer

Oskari Aaltonen

Osku on Itä-Suomesta lähtöisin ja käynyt FitFarmin Personal trainer -koulutuksen. Vuosi vuodelta tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu on ollut osa hänen arkeaan jo 12 vuoden ajan. Tampereelle hän saapui alunperin suorittamaan tekniikan korkeakouluopinnot, mutta valmistuttuaan tajusi treenaamisen ja ohjaamisen olevan hänelle tärkempää. Persoonaltaan hän on iloinen ja huumorintajuinen, mutta treenamisen suhteen periksiantamaton. Oskun mielestä hyvä asiakassuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja avoimeen keskusteluun. Tavoite, jonka Osku asettaa itselleen sekä asiakkailleen, on treenata aina täysillä huomioiden puhdas ja oikeaoppinen suoritustekniikka. Hänen ohjauksessaan antaa itsestään enemmän ja jokaisessa treenissä voi kehittyä henkisesti vahvemmaksi.

Oskari ohjaa Tampereella

oskari@fitfarm.fi

 

Tero Öhman - personal trainer

Tero Öhman

Terolla on takanaan punttien kolistelua vuodesta 2000 lähtien, painonnoston ja voimanoston kautta enemmän kehonrakennustyyliiseen treeniin, ja tällä hetkellä Tero treenaakin tähtäimessään syksyn 2014 SM-karsinnat ja sitä kautta SM-kilpailut.

Luonteeltaan Tero on sosiaalinen, avoin sekä iloinen. Trainerina Tero on vaativa ja tiukka olematta kuitenkaan tosikko ja hommia tahkotaankin pieni virne huulilla unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä; kovaa työtä tavoitteiden eteen. Ne saavutetaankin vankan omakohtaisen kokemuksen ja haalitun tietotaidon myötä!

Tero ohjaa Helsingissä.

teroo@fitfarm.fi 

 

Antti-Jussi Käkelä - personal trainer

FitFarmin personal trainer koulutuksen suorittanut Antti-Jussi on urheillut tai harrastanut liikuntaa monipuolisesti käytännössä koko elämänsä. Lisäksi hän opiskelee ja kehittää osaamistaan jatkuvasti omaten sammumattoman tiedonjanon.

Harjoittelussa Antti-Jussi uskoo tavoitteiden voimaan, niin yksittäisessä harjoituksessa kuin pitkällä aikavälillä. Olipa tavoitteena sitten lihastenkasvatus, rasvanpoltto, lihashuolto tai vaikkapa hyvä mieli, laatu ja tehokkuus yhdistettynä periksiantamattomuuteen ja pitkäjänteisyyteen tuottaa kyllä tulosta.

Antti-Jussi ohjaa Helsingissä.

antti-jussi@fitfarm.fi 

 

Renne Korppila - personal trainer

Renne Korppila

Renne Korppila on varmasti monille tuttu ääni ja kasvo niin radiosta kuin televisiostakin. Mediahommien ohella mies on viihtynyt vapaa-ajallaan aktiivisesti raudan parissa ja Renneltä löytyykin yli kahdeksan vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta. Rennellä on myös pitkä kokemus kamppailulajien parista ennen kuin painojen kolistelu vei miehen mukanaan.
Renne on erittäin kiinnostunut kuntosaliharjoittelun, ravinnon ja kehonmuokkauksen eri osa-alueista ja etsii jatkuvasti uutta tietoa näistä asioista.

Renne painottaa valmennuksessaan mahdollisimman hyvän lihastuntuman ja -aktivaation löytämistä ja lihaksen maksimaalista stimulointia, eli vaikka liikkeet tehdään siististi, ovat Rennen treenit armottomia löylytyksiä!

Renne on valmistunut FitFarmin pt-kurssilta personal traineriksi.

Renne ohjaa Helsingissä.

renne@fitfarm.fi

 

Mia Heinänen - personal trainer

Mia Heinänen

Mia on Oulusta marraskuussa 2014 Helsinkiin muuttanut Personal trainer, joka on treenannut intohimoisesti vuodesta 2000 lähtien. Mia on kilpaillut SM tasolla Body fitnesissä ja hänellä on kokemusta sekä body- että bikini fitness kisaajien valmentamisesta. Oman kantapään kautta opitun tiedon lisäksi Mia on koulutukseltaan Personal trainer ja kartuttaa kokoajan tietotaitoa itseopiskeluna.

Luonteeltaan Mia on avoin, iloinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Helpolla treenattavat eivät kuitenkaan pääse, sillä Mia on myös vaativa piiskuri: treenit tehdään kovaa mutta turvallisesti.

Mia ohjaa Helsingissä.

mia@fitfarm.fi

 

 

Rami Nieminen - personal trainer

Ramilla on takanaan kilpailukokemusta niin classic bodybuilding- sarjasta kuin kehonrakennuksestakin. Rami on vuoden 2014 kehonrakennuksen  +90 kg -sarjan SM-kisojen kutonen. Näkemystä ja kokemuksia on kerätty kuntosalin hämärissä viimeiset viisitoista vuotta. 

Omissa treeneissä lentävät välillä raudat ja välillä taas ärräpäät, mutta harjoitteluun kokonaisuutena Ramilla on pohdiskeleva asenne. Se on varma, että yksikään kivi ei jää kääntämättä, kun etsitään sitä kaikkein parasta, tehokkainta ja toimivinta harjoitusta. Kova työnteko palkitaan aina, mutta vanhojen konstien ohella on hyvä olla vähintään pussillinen uusia, jotta harjoittelu säilyy mielenkiintoisena.

Kovalla tsempillä ja ennakkoluulottomalla asenteella rakennetaan yhdessä entistä uljaampia ja parempia fitfarmilaisia!

Rami ohjaa Turussa.

rami@fitfarm.fi 

 

Juha Harilainen – Personal Trainer

Juha aloitti kuntosaliharjoittelun yli 20 vuotta sitten ja kävi päivittämässä tiedot Fitfarm:in PT-koulutuksessa. Hänelle on tärkeää tehdä positiivisella asenteella lujasti töitä, jolloin saadaan paras mahdollinen tulos. Nallekarhumaisen ulkomuotonsa johdosta Juha on helposti lähestyttävä. Hän ohjaa kärsivällisesti ja suurella sydämellä.

Juha ohjaa Turussa.

juha@fitfarm.fi

 

 

 

Mari Järvelä - personal trainer

Mari Järvelä FitFarm

Mari on kotoisin länsirannikolta, Pietarsaaresta. Liikuntahistoriaan kuuluvat yleisurheilu, hiihto, judo sekä saliharjoittelu teini-iässä. 17-vuotiaana Mari keskittyi voimanostoon, jossa kilpailikin 25 vuotiaaksi asti. Penkkipunnerruksesta Marilla on kaksi SM-kultaa ja 1 pronssi.

Loukattuaan olkapäänsä Mari alkoi treenaamaan enemmän kehonrakennustyylisesti. Ensimmäiset kilpailut olivat 2011, jolloin tulokassarjassa toinen sija. Marin toiset kisat olivat 2012 ja tällöin expo karsintojen voitto ja expossa 9. sija. Mari on myös vuoden 2014 Body Fitness Masters 35-vuotiaiden SM-kakkonen.

Mari on ammatiltaan Personal Trainer ja ohjaa myös ruotsiksi. Mari rakastaa treeniä, kovaa treeniä ja eikä päästä asiakkaitaan ikinä helpolla. Mari rakastaa myös ratsastusta ja koiria. 

Mari ohjaa Seinäjoella, Vaasassa sekä lähikunnissa.

mari@fitfarm.fi

 

Ville Isola - personal trainer

Ville

Villellä on 13 vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta. Valmennustyöstä Villellä on kokemusta 7 vuoden ajalta joukkueurheilusta.

Ville on ollut aina kiinnostunut kilpaurheilusta ja valmennuksesta, ja hänellä onkin vankka koulutustausta ja kokemuspohja niin urheiluravitsemuksesta sekä -valmennuksesta.Luonteeltaan Ville on positiivinen ja rauhallinen sekä kannustava.

Yksilöllinen valmennus ja ohjaus sekä kovat treenit ovat Villen tavaramerkkejä. Ville treenaa myös itse kovaa kilpailut mielessään ja on valmis laittamaan itsensä likoon, jotta valmennettava pääsee tavoitteisiinsa.

Ville ohjaa Lahdessa.

ville@fitfarm.fi

 

Matias Nikula - personal trainer

Matias on Fitfarmin kouluttama personal trainer, ja harrastanut liikuntaa eri muodoissa lähes koko ikänsä. Kuntosalitaustaa Matiakselta löytyy 8 vuoden ajalta. PT:n työstä ja liikunnanohjauksesta kokemusta löytyy päivätyön puolesta Kuntokeskus K&M.ltä, Lahdesta. Päivätyön ohella Matias myös opiskelee liikunta-alaa.

Matiaksen mielestäni koskaan ei voi tietää liikaa, ja jatkuvasta tiedonjanosta täydentyvä tietopankki onkin yksi hänen vahvuutensa ohjaajana. Oman harjoittelunsa Matias perustaa aina hyvään suorituskykyyn sekä tekniikkaan, yhdistäen mielellään elementtejä niin voimanostosta, painonnostosta kuin puhtaasta kehonrakennusharjoittelustakin.

Asiakkaan kannalta tärkeää pitkäjänteisessä harjoittelussa on itsensä ylittäminen ja onnistumisen tunne, jonka vuoksi ohjaajana Matias arvottaakin nämä asiat korkealle jokaisen ohjattavan kanssa.

Matias ohjaa Lahdessa.

matias@fitfarm.fi

 

Anton Ylipuranen - personal trainer

Anton on Fitfarmin personal trainer -koulutuksesta valmistunut Jyväskyläläinen nuori mies täynnä intoa. Harrastuspohja on laaja erityisesti kamppailulajeista, mutta Antonin suurin intohimo on aina ollut kuntosali.

Viimeisten vuosien aikana Anton on panostanut täysin kuntosaliharjoitteluun, josta kokemusta on nuoreen ikään nähden paljon. Vuosien aikana Anton on jatkuvasti opiskellut laajasti ravinnon ja harjoittelun perusteita. Hänellä on halu oppia aina enemmän ja kaikki uudet opit otetaan vastaan, periaatteella koskaan ei voi tietää liikaa.

Personal trainerina Anton on motivoiva, tsemppaava ja vaativa. Luonteeltaan hän on positiivinen, sosiaalinen ja kärsivällinen. Hän lupaa asiakkaiden pääsevän ylittämään itsensä treeneissä ja saavan tavoitteellista ohjausta. Hän haluaa välittää intohimonsa ja omistautuneisuutensa lajia kohtaan asiakkaille, jotta he saavat treeneistään kaiken irti!

Anton ohjaa Jyväskylässä.

anton@fitfarm.fi

 

Kaisa Nieminen – personal trainer

Kaisa on jo nuoresta asti ollut kiinnostunut ravinnosta ja treenaamisesta, ja kaikkea onkin harrastettu ryhmäliikunnasta pilatekseen ja ratsastuksesta hiihtoon ja juoksuun.  Kuntosaliharrastus on kuitenkin ollut aina lähimpänä sydäntä, ja FitFarmin valmennuksessa rautaa on liikuteltu tavoitteellisesti vuodesta 2011.

Kaisa on FitFarmin PT-koulutuksen käynyt kolmen lapsen äiti, joten lapsiperheen arjen pyöritys ja oman treenaamisen sovittelu yhteen on tuttua puuhaa.  Omakohtaista kokemusta Kaisalla on niin laihduttamisesta kuin kisalavoille treenaamisesta, jonka tuloksena kevään 2014 Fitness Classic-kilpailusta bf  yli 168cm 3. sija.  

Treeneissä Kaisalle tärkeätä on oikea suoritustekniikka ja tekemisen laatu, unohtamatta kuitenkaan  intensiteettiä  ja itsensä jatkuvaa  haastamista niin henkisesti kuin fyysisesti parempiin suorituksiin.  Opit itsestäsi eniten astumalla mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Kaisa ohjaa Tampereella.

nieminen@fitfarm.fi

 

Jussi Hämäläinen - personal trainer

Jussi on nelikymppinen savolaismies joka saapui paluumuuttajana takaisin Kuopioon muutama vuosi sitten, Suomea parikymmentä vuotta ensin kierreltyään. Treenitaustaa Jussilla on yli 20 vuotta, 90 -luvun alusta lähtien. Kuntosaliharjoittelu tuntui heti ensimmäisistä treenikerroista asti omalta urheilulajilta, ja vei miehen täysin mennessään. Vuosien karttuessa ja oman kehon tutuksi tulemisen myötä treeni löysi oman uomansa ja nykyisin Jussin treenifilosofia on pitää keho kohtuullisen rasvattomassa sekä urheilullisessa kunnossa ympäri vuoden, sekä nauttia kovan treenin tuomasta hyvästä fiiliksestä jokaisella treenikerralla. Ennen Fitfarmille PT:ksi siirtymistä Jussi työskenteli 15 vuoden ajan palokunnassa, palomiehenä sekä paloesimiehenä.

Jussi on helposti lähestyttävä, ja varustettu positiivisella elämänasenteella sekä pilkkeellä silmäkulmassa. Ohjaajana Jussi on kannustava mutta myös vaativa, ja varmistaa että treeni kohdistuu valmennettavalla sinne minne pitääkin - puolivillaisella jumppailulla kun ei päästä haluttuihin tuloksiin. 

Ohjauksissa Jussi pitää huolta suoritustekniikoiden ja liikeratojen puhtaudesta, vaikka kovaa treenataankin. Puhtailla suoritustekniikoilla varmistetaan että treeni kohdistuu oikeaan lihakseen johon sen kuuluisikin kohdistua, sekä minimoidaan loukkaantumisriski. 

Jussi ohjaa Kuopiossa. 

jussi@fitfarm.fi

 

Sirpa Lauttaanaho - poseerausvalmentaja

Sirpa Lauttaanaho-Turunen FitFarm

Sirpa opettaa poseeraamaan kisaan tähtääviä miehiä ja naisia. Bikini fitness, body fitness, fitness, fysiikka ja kehonrakennus ovat lajeja, joissa lavaesiintymisellä on merkittävä osuus kisamenestykselle.

Naisille hän opettaa korkokenkäkävelyä, perusposeerauksia ja
T-kävelyä. Myös lajeissa, joissa on esitetään vapaaohjelma, Sirpa toimii tärkeässä roolissa ohjelman suunnittelun ja harjoittelun suhteen.

Itsensä hyvässä kunnossa pitävä pitkän linjan salitreenaaja ja poseerausvalmentaja osoittaa, että vaikka ikää tulee mittariin,
niin halutessaan voi säteillä. Kokemusta kilpailemisesta löytyy erilaisista fitnesslajeista 90-luvun puolesta aina 2000 luvulle saakka. Ajatuksena on vielä nousta kisalavalle Miss Bikini Grand Old Lady sarjassa, kunhan sellainen maailmalla järjestetään.

Iloinen ja räiskyvä poseerausten fanaatikko tulee tutuksi kaikille kilpailuun tähtääville henkilöille.

Sirpa ohjaa Tampereella, mutta häntä tapaa myös Helsingissä.

sirpa@fitfarm.fi

 

Maija Jouhki - poseerausvalmentaja

Sirpa Lauttaanaho-Turunen FitFarm

Maija on koulutukseltaan FM ja personal trainer, ja hän on ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja harjoittelusta koko ikänsä. Lisäksi hän on kouluttautunut kahvakuulaohjaajaksi ja kouluttaa ohjaajia ja personal trainereita. Kuntosaliharjoittelusta hänellä on yli 20-vuoden kokemus ja ohjaamisesta ja valmentamisesta 15-vuoden kokemus.

Maija on kilpaillut 90-luvun puolessa välissä kehonrakennuksessa ja vuosina 2000-2008 fitnessissä. Maija liikkuu hyvin monipuolisesti. Kuntosaliharjoittelun lisäksi lajeihin kuuluvat lukkopaini, cross fit –tyylinen harjoittelu, hiihto, pyöräily ja lenkkeily.

Maija vetää poseeraustreenejä kaikissa fysiikka lajeissa: bikini fitness, body fitness, fitness, fysiikka ja kehonrakennus ja opettaa lavaesiintymistä, korkokenkäkävelyä ja T-kävelyä.  Hän suunnittelee ja koreografioi fitness-vapaaohjelmia sekä classic bodybuilding, naisten physique ja kehonrakennus -vapaaohjelmia.

Kilpailijoiden lisäksi valmennuskokemusta löytyy elämäntapamuuttujista, painonpudottajista ja arkeen parempaa vireystilaa ja elämänlaatua hakevista asiakkaista. Maija on tehnyt ravinto- ja fysiikkavalmennusta sekä lihashuoltoharjoituksia taitoluistelijoille ja kamppailu-urheilijoille. Valmentajana hän on motivoiva ja keskusteleva, mutta vaativa. Luonteeltani Maija positiivinen, sosiaalinen ja pitkäpinnainen. Tavoitteena on saada asiakas kohti tavoitteitaan hyvällä sykkeellä hikipisaroita säästämättä.

”Vähemmän puhetta, enemmän toimintaa.”

Maija ohjaa Helsingissä.

maija@fitfarm.fi

 

Tony Vierikko 

Vuonna 2008 Tony kisasi ensimmäisen kerran nuorten Classic Bodybuliding kisoissa ja sieltä mukavasti kotiinvietäväksi tulikin se kirkkain.Vuosi 2009 hän oli junioreiden -70kg ykkönen ja miesten sarjastakin nappasi neljännen sijan.

Nuoresta iästään huolimatta Tony omaa laajan repullisen tietoa treeniasioista,positiivisen sekä kovanluokan asenteen ja periksiantamattoman luonteen!

Tonyn intohimo saliharjoittelua kohtaan on suuri ja sitä hän haluaa myös jakaa omille treenattavilleen, jotka tavoittelevat sitä omaa päämääräänsä.

 

 

Kaisa Toikko

Kaisa

Kaisalla on taustalla 15 vuotta omaa kuntosaliharrastusta, joista pari vuotta kisoihin tähtäävää kovaa treeniä Fitfarmin valmennuksessa.

Hänellä on vuosien kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta, mutta kuntosaliharjoittelun viedessä mennessään jumppailu on jäänyt. Tavoitteellinen, kova kuntosalitreeni on Kaisan mielestä paras keino paitsi täydellisen vartalon tavoitteluun, myös hyvän terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Kuntosaliohjaajan perustutkinto on suoritettuna, mutta parhaat opit ovat tulleet käytännön kokemuksen ja liikunta-alan opiskelun kautta. Ammatiltaan Kaisa on sairaanhoitaja + terveydenhoitaja ja opiskelee tällä hetkellä terveyskasvatusta ja liikuntalääketiedettä Jyväskylän yliopistossa.

Bodyfitneksessä Kaisa kisaili ensimmäistä kertaa v.2011. Seuraava oma tavoite on fitness fysiikka -kilpailuissa. 

 

Janne Käyhty 

Turun seudulla ja toisinaan myös muuallakin Etelä-Suomessa, ohjauksia ja treenejä kanssanne on sparraamassa Janne Käyhty. Siviiliammatissaan hän toimii Turun lentoasemalla lennonjohtajana.

Janne lopetti kehonrakennusuransa vuonna 2006 raskaansarjan Suomen mestaruuteen. Kuntosaliurheilua hän on harrastanut yli parikymmentä vuotta, jona aikana on kehittynyt valveutunut silmä ja tietämys niin treenamiseen kuin ruokavalioihinkin.

Jannea on usein kysytty personal traineriksi, mutta vasta nyt hyvän tiimin löydyttyä hän alkaa työstämään Fitfarmin asiakkaita kohti ihannevartaloita.

Janne on helposti lähestyttävä, pilke silmäkulmassa pedantisti töitä tekevä ja auttaa teitä mielellään pääsemään kohti tavoitteitanne!

 

Utti Hietala

Utti

Utti on treenannut salilla jo yli 17 vuotta, ja Classic Bodybuilding -lavoja mies on kolunnut vuodesta 2006 lähtien. Miehen omiin kisameriitteihin lukeutuu mm. kaksi SM-kultaa, yksi Pohjoismaiden mestaruus, sekä kuudes sija MM-kilpailuissa. Hulkin valmennuksessa on puolestaan napsittu EM-mitaleita, Suomen mestaruuksia ja lukuisia mitaleita SM-tasolla.

Vaikka Utin muodollinen koulutus onkin tapahtunut TKK:n Tuotantotalouden osastolla sekä Helsingin kauppakorkeakoulussa, mies on omien sanojensa mukaan opiskellut viimeisen 15 vuoden aikana moninkertaisesti enemmän treenin ja ruokavalion hienouksia. Utilla onkin pääkopassaan melkoinen yhdistelmä niin teoriatason tietoutta, kuin käytännön kokemusta treeni- ja ruokavaliometodien optimoinnista.

Utti vastaa Men's Athletic Challenge -nettivalmennuksesta.

 

Nina Juurakko-Vesikko - mentaalivalmentaja

Nina vastaa Fitfarmin mentaalivalmennuksesta. Valmentajana hän on innostava ja voimaannuttava. Nina auttaa valmennettavaa saamaan enemmän omaa potentiaalia käyttöön. Se voi liittyä treenaamiseen tai laihduttamiseen, mutta yhtä hyvin muihin elämänalueisiin kuten parisuhteeseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tukee onnistumista myös treenaamisessa.

Ninan monipuolinen koulutus tuo valmennuksiin perspektiiviä useilta elämänaloilta. Hän on MB Life Coach, ja hänellä on ylempi AMK-tutkinto yrittäjyydestä ja liiketoimintaosaamisesta. Poliisikoulutuksen hän kävi 2000-luvun alussa. Hän on toistaiseksi virkavapaalla.

Kuntosaliharjoittelun Nina aloitti 90-luvulla, ja hän on kouluttautunut myös FAF kuntosaliohjaajaksi. Nina rakastaa haasteita ja uuden oppimista.  Erityisesti ihmismielen mahdollisuudet kiehtovat häntä. Hän uskoo, että meissä jokaisessa on potentiaalia vaikka mihin. Muokkaamalla uskomuksiamme ja asennettamme itsestämme saamme voimavaramme käyttöön. Discover your power!

Nina valmentaa Tampereella ja sopimuksen mukaan myös Helsingissä. 

nina@fitfarm.fi 

 

Eeva-Leena Kataja - laillistettu psykologi ja psykoterapeutti

Eeva-Kaisa

Eeva-Leena on aina ollut kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy ihmisiin, ihmismieleen ja ihmisen hyvinvointiin. Painonhallinta ja kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi ovat olennainen osa hänen omaa arkea, ja mahdollisuuksien mukaan hän edistää näitä asioita niin työssään kuin omassa elämässäänkin. Dieetit ja siihen liittyvät henkiset haasteet ovat tulleet tutuiksi myös hänen puolisonsa kautta, jolla on pitkä historia kilpaurheilun parissa.

FitFarmissa Eeva-Leenan tarkoituksena on tuoda psykologista näkökulmaa ja tietämystä painonpudotuksen tueksi. Painonpudotuksessa ja painonhallinnassa oikean ravinto- ja liikuntatietämyksen ohella myös psyykkisten tekijöiden ymmärtäminen ja henkisten esteiden työstäminen on tärkeää.

Psykologian alalla on viime vuosikymmeninä tehty paljon aiheeseen liittyvää tutkimusta, ja sen keskeistä antia Eeva-Leena pyrkii tuomaan teidän kaikkien käytettäväksi. Tällä hetkellä hänen työpanoksensa suuntautuu lähinnä SuperDieetti -nettivalmennukseen, jossa hän kirjoittaa keskustelufoorumille viikottain tekstin eri aihealueista, nostaa esiin pohdiskeltavia asioita ja herättelee ilmaan kysymyksiä. Eeva-Leena toivoo, että jokainen löytää hänen teksteistään jotain itselleen, sekä pystyy ammentamaan voimaa ja motivaatiota saavuttaakseen omia tavoitteitaan!

 

Katja Kivijärvi - jooga- ja venyttelyohjaaja

Katjan innostus joogaa ja kokonaisvaltaista kehon- ja mielenhuoltoa kohtaan on tarttuvaa. Hän on kansainvälisen tason RYT 200 joogaopettaja ja omaa harjoitustaustan vuodesta 2008 lähtien. Katjan opetustyyli on helposti lähestyttävää ja kannustavaa, täynnä hymyä ja aitoutta.

Katjalle kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi yhdistää dynaamista Vinyasa flowta ja rauhoittavaa, kehon liikelaajuutta lisäävää Yin joogaa. Katja yhdistää näitä elementtejä monipuolisesti ohjattavan tarpeesta riippuen. Tavoitteena on tukea FitFarmilaisten kovaa treenaamista lisäämällä lihaksiin ja niitä ympäröiviin sidekudoksiin elastisuutta ja löytämään luontaista liikerataa yleisesti kiristäville alueille, kuten esim. olkapäihin tai lantion alueelle. Tämän ohella Katjan sydäntä lähellä on sisäinen kokemus ja hermojärjestelmän rauhoittuminen, jotta pystyisimme olemaan urheilijoina ja ihmisinä mahdollisimman tasapainoisia ja monipuolisia kokonaisuuksia.

Katja ohjaa Tampereella Näsilinnankadulla omassa toimipaikassaan.

katja.kivijarvi@gmail.com

 

Milla Lähdeniemi

Milla on koulutukseltaan fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Työkokemusta ja lisäkoulutusta häneltä löytyy tuki- ja liikuntaelinongelmien parista ja hän vastaa nettivalmennusten fysiofoorumilla lihashuoltoon liittyviin kysymyksiin. Työkokemuksen lisäksi hänellä on pitkä liikuntatausta lentopallon ja siihen liittyvän kuntosaliharjoittelun parista sekä viimeisimpänä hän on tutustunut toiminnallisen harjoittelun saloihin.

Milla vastailee viesteihin Info-meilissä ja häneen voit olla yhteydessä myös laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Millaa tapaa toimistolla Tampereella.

milla@fitfarm.fi, info@fitfarm.fi

 

Heli Malinen

Heli vastaa FitFarmin mainonnasta sekä erilaisten tapahtumien ja projektien suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä. Harrastuksiin kuuluu juoksu, ratsastus ja sienestys, joten vapaa-aikana Helin löytää varmimmin metsästä. Heliä tapaa Tampereen toimistolla.

heli@fitfarm.fi

  

Sini Lehtonen

Sini vastailee viesteihin Info-meilissä ja häntä tapaa toimistolla Tampereella.

info@fitfarm.fi

 

Elina Riuttula

 

Heini Rentto - äitiyslomalla

heini@fitfarm.fi

 

Heikki Nisonen

Heikki vastaa FitFarmin uuden työhyvinvoinnin FitWork-konseptin kehittämisestä sekä sen valtakunnallisesta jalkauttamisesta Suomen 282 400 yritykseen. Tämän lisäksi Heikin vastuulle kuuluvat FitFarmin yritysmyynnin ja –kumppanuuksien, sekä tapahtumakonseptien kehittäminen. Heikki on koulutukseltaan oikeust. kand. (Hgin Yliopisto)ja Masters of Law (Uni of Sydney), ja omaa lähes 20 vuoden kokemuksen liikejuridiikan ja liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Heikin fyysisenä intohimona on salitreenin lisäksi talvisin jääkiekon pelaaminen Sorry ja FinnRangers –nimisissä joukkkueissa pääkaupunkiseudulla, sekä kesäisin golf, pyöräily ja mökkeily Karjalohjalla. Heikki asuu perheensä kanssa Espooon Laaksolahdessa ja on tavattavissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen toimistolla aina sovittaessa! 

Heikin motto on “La vita é”. 

heikki@fitfarm.fi

Puh. +358 40 767 2219

 

Toimiston yhteystiedot