FitFysio

FitFarmin tiloissa Tampereella toimii tuki- ja liikuntaelinten huoltoon ja ongelmiin perehtynyt FitFysio. FitFysioon olemme keränneet joukon rautaisia kehonhuollon ammattilaisia. Tästä porukasta jokainen löytää varmasti apua, oli kyseessä sitten perinteinen lihashuolto tai haastavimmatkin, esimerkiksi liikkuvuuteen tai kiputiloihin, liittyvät ongelmat.

Lihashuolto toimii jokaisen harjoittelijan tärkeänä apuvälineenä, on tavoitteesi sitten kisakunnon saavuttaminen tai yleiskunnon kohentaminen. Lihashuollon merkitys kasvaa harjoituksen intensiteetin kasvaessa. Riittävällä ja laadukkaalla lihashuollolla voidaan mm. nopeuttaa kehon ja elimistön palautumista raskaista harjoituksista, vahvistaa kehon tukilihaksia, kohdistaa harjoittelua haluttuun lihakseen sekä hoitaa tuki- ja liikuntaelinperäisiä ongelmia.

Lihashuollon tarve määritetään aina yksilökohtaisesti yhteistyössä osaavien ammattilaisten kanssa. Voit hyödyntää lihashuoltopalvelua lihaskasvua ja palautumista edistävänä tekijänä. Erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa lihashuolto on erityisen tärkeässä roolissa. Voimme myös halutessasi tehdä tutkimuksen kehosi mahdollisten kontrollihäiriöiden suhteen, jonka perusteella voit ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinongelmien kehittymistä.

Marko

marko-panu-osteopaatti-urheiluhieroja-tampere

Marko on valmistunut urheiluhierojaksi 1998 ja osteopaatiksi 2006. Hän on toiminut 16 vuotta miesten lentopallomaajoukkueessa terapeuttina, huolehtien joukkueesta yli 250 maaottelun ajan. Omalla aktiiviurallaan Marko on urheillut niin yleisurheilua kuin lentopalloakin, lentopallossa 5 kautta pääsarjatasolla. Aktiiviuransa jälkeen Marko on siirtynyt kuntosaliharrastuksen pariin ja treenivuosia on kertynyt jo 10. Myös painonnostoa Marko on harrastanut.

Marko on toiminut myös kinesioteippauksen ja lihaskalvokäsittelymenetelmien kouluttajana 2008 vuodesta asti. Markon erikoisosaamisalueita ovat lantio, selkäranka, niska-hartia-seudun kivut, olkapää sekä lihaskalvokäsittelyt.

Asiakkaita Markolla käy aina muutaman päivän ikäisistä ikäihmisiin asti!

Yhteystiedot:

Markon ajanvarauskalenteriin pääset tästä.
www.markopanu.com
Puh. 0500 767 217

 

Aki

Aki Manninen

Aki on ammatiltaan koulutettu hieroja, joka on toiminut hierojan hommissa 5 vuotta. Asiakaskuntaa hänellä on ollut laidasta laitaan –  lapsista ikäihmisiin ja huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin. Aki pitää työssään erityisesti siitä, että hän saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja auttaa heitä heidän ongelmissaan parhaansa mukaan.

Aki on viettänyt koko elämänsä urheilun parissa. Hän on harrastanut mm. jääkiekkoa sekä muita pallopelejä ja nykyisin hän tunnustautuu intohimoiseksi golfariksi ja kuntosalin ystäväksi. Kesäisin hän käy myös Lapissa kalassa ja samoilemassa. Luonteeltaan Aki on rauhallinen ja positiivisesti elämää katsova ihminen.

Akin hinnasto:

30 min – 30 €
45 min – 35 €
60 min – 40 €
90 min – 50 €

Akin ajanvarauskalenteriin pääset tästä.

HUOM! Ajanvarauskalenteri näyttää vain sellaiset vapaat ajat, joihin on vähintään 48h. Jos haluat varata ajan tätä lyhyemmällä varoitusajalla, voit tehdä sen puhelimitse (050 – 387 6161).

 

Risto

Henkilokunta_Risto_Santala

Risto on ammatiltaan koulutettu hieroja ja on toiminut urheiluhierojana yli viisi vuotta. Risto valmistui vuoden 2012 joulukuussa fysioterapeutiksi. Lisäksi Risto on opiskellut manuaalisen terapian useita eri muotoja ja hallitsee esimerkiksi kalvokäsittelytekniikat, triggerpistekäsittelyn, MET sekä MFRT –tekniikat. Risto pitää tietonsa ajan tasalla ja kouluttautuu jatkuvasti lisää. Ellei hän tiedä jotain asiaa mitä kysyt, hän varmasti ottaa asiasta selvää ensi kerraksi.

Liikeharjoittelussa Risto osaa neuvoa yksilöllisesti juuri Sinulle sopivat liikkeet ja niiden oikeat suoritustavat. Näin saat apua tuki- ja liikuntaelin ongelmiisi tai mikä parasta voit ennaltaehkäistä ne kokonaan.

Risto aloitti liikunnallisen elämänsä jo juniorina telinevoimistelulla ja kamppailulajeilla, joiden harjoittelua hän jatkoi intensiivisesti kymmenen vuotta. Sen jälkeen kuntosaliharjoittelu vei voiton ja kilpailtua tuli seitsemät kisat MM kisoissa asti vuosina 2009-2011. Hän tietää millaista on treenata kovaa ja miten samalla saadaan keho toimimaan optimaalisesti lihashuollon avulla.

risto@fitfarm.fi